Tervetuloa aikamatkalle liikunnallisen elämäntavan tulevaisuuteen!

STYLE on mukana ensi kesänä järjestettävässä tulevaisuuskonferenssissa ’Planetary Futures of Health and Wellbeing’. Tapahtuma järjestetään 15.–17.6. Turussa, mutta myös verkko-osallistuminen on mahdollista.

Järjestämme tilaisuudessa oman työpajan teemalla ’Mental time travel towards more physically active lifestyles’. Työpaja muodostuu kahdesta osasta, joista ensimmäisessä kuulemme tutkijoidemme viimeisimmistä tutkimustuloksista. Työpajan jälkimmäisessä osassa visioimme yhdessä tulevaisuuden aktiivisia elämäntapoja: teemme mentaalisen aikamatkan löytääksemme uusia palveluja ja tuotteita fyysisen aktiivisuuden ja kestävän liikkumisen edistämiseksi.

Konferenssissa tullaan keskustelemaan terveyden, hyvinvoinnin ja planetaarisen kestävyyden tulevaisuuksista. Miten kohtaamme kestävän kehityksen ja ilmastonmuutoksen asettamat moniulotteiset haasteet? Miten meidän tulisi muuttaa elämäntapojamme, tuotanto- ja kulutustottumuksiamme? Mikä on uusien teknologioiden rooli tulevaisuudessa? Voimmeko kehittää luotettavampia järjestelmiä ja toimintatapoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi?

Konferenssin Call for Papersia on jatkettu 28.2. asti, joten vielä ehdit mukaan myös oman tutkimuksesi esittelyllä!

Mukana konferenssin pääpuhujissa tulevat olemaan mm. STYLEn kansainvälisen ohjausryhmän jäsen, professori Billie Giles-Corti (RMIT University, Melbourne, Australia), konsortion johtaja, professori Petri Tapio (Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto) sekä konsortion varajohtaja, professori Tommi Vasankari (UKK-instituutti).

Lue lisää konferenssin verkkosivuilta: futuresconference2022.com